Izrada web aplikacija | 15 godina iskustva | Maidea IT solutions
 

Custom
Development


Softverska rješenja po mjeri

 

Eksperti digitalne transformacije

Transformiramo ideje u uspjeh

Uz dugogodišnja iskustva i široki raspon vještina u dizajniranju i izradi poslovnih sustava, isporučit ćemo najsloženije projekte po Vašoj želji.

Maidea je tvrtka za razvoj softvera sa sjedištem u Zagrebu i korisnicima u cijelom svijetu. Tvrtka je osnovana 2003. godine te kontinuirano raste.

Maidea pruža usluge angažiranja svojih zaposlenika u svrhu razvoja projekta po Vašim željama. Izrađujemo detaljne specifikacije projekta te isporučujemo visoko kvalitetne softvere i aplikacije koje ispunjavaju navedene uvjete na vrijeme i u definiranom budžetu.

Naš iskusni tim za upravljanje projektima, koji se sastoji od nekoliko razvojnih inženjera kreirat će sva moguća rješenja u optimalnom roku. Vrhunske tehničke vještine, svakodnevna edukacija i stručno znanje, osiguravaju uspješan razvoj i implementaciju softvera, uzimajući pritom u obzir i najkritičnije moguće probleme koji mogu nastati.

Kako radimo?

U Maidea-i prakticiramo višegodišnju, redovnu edukaciju u novim tehnologijama, te usavršavanje stečenih znanja primjenom u izvedbi projekata i pružanju usluga. Trenutna Maidea rješenja koriste dokazane i stabilne tehnologije poput: PHP, JavaScript, Python, WPF, Silverlight, ASP.NET, Java, Android, IOS


Što znamo raditi?


Članovi Maidea tima redovito prate tehnološke sajmove i konferencije te kontinuirano rade na certificiranju u području informacijskih znanosti i tehnologija kako bi bili u tijeku s realnim zahtjevima poslovnog tržišta. Osnovne usluge koje pružamo:
  • Razvoj novih poslovnih aplikacija
    Izvodimo rješenja po mjeri ispunjavajući specifične zahtjeve da bi ostvarili Vaše ideje.
  • Razvoj mobilnih aplikacija
    Razvijamo samostalne i popratne mobilne aplikacije povezane s drugim sustavima i rješenjima na android platformi.
  • Razvoj web aplikacija
    Razvijamo sigurna i skalabilna cloud rješenja dostupna s bilo kojeg računala s pristupom internetu.
  • Vođenje projekata

Sigurnost i privatnost
podataka „by design“

Rješenja baziramo na četiri razine (four-tier), s kojima se osigurava sigurnost podataka, dostupnost usluge, jednostavnija proširivost i skalabilnost te nadzor i upravljanje. Osnovne komponente sustava dijelimo po razinama odnosno ulogama u procesu korištenja sustava i njegovih raznih mogućnosti. Svaka razina može komunicirati samo s neposredno višom ili nižom razinom.

Maidea
standardi


Pristupamo vođenju i izradi projekata pridržavajući se aktualnim standardima u industriji/na tržištu. Implementirali smo i certificirali se za ISO 9001 standarda te pripadajućeg sustava upravljanja kvalitetom (QMS).

Implementirali smo i certificirali se za ISO 27001 standarda te pripadajućeg sustava upravljanja informacijskom sigurnošću (ISMS).

Svi članovi Maidea razvojnog tima položili su ITIL certifikaciju za upravljanje IT uslugama i njihovo usklađivanje s poslovnim potrebama.

 

Što možete
očekivati od nas?

Naš tim ljudi voditi će Vas korak po korak od poslovne ideje preko dizajna proizvoda do brze implementacije prema dogovorenim rokovima i kontinuiranog održavanja. Na osnovu Vaših zahtjeva preporučamo odabir najprikladnije tehnologije za implementaciju te pružamo svu potrebnu edukaciju za upotrebu istih. Pružamo iskustvo potrebno za postizanje poslovnih ciljeva i daljnji rast Vaše organizacije kroz stručno znanje koje će Vam pružiti prednost pri poslovanju.

 
 

Zatražite profesionalno mišljenje ili analizu za vaš projekt